Verbouwersinfo


Hieronder vindt u een overzicht van documentatie die van nut is voor uw renovatie. U kan de documentatie downloaden of indien beschikbaar per post toegestuurd krijgen.Chic Gardens 2017

CG


Chic Gardens, het magazine voor outdoor design, neemt je mee in een wereld van prachtige tuinen, gecreëerd door de beste tuinontwerpers.

Download

De informatiekrant met het antwoord op elke isolatievraag

Recticel Insulation


We spenderen de gezelligste uren van de dag thuis. Daarom is een goed geïsoleerde woning zo belangrijk. Naast een gezond binnenklimaat moet u zich ook goed voelen in uw woning. Recticel Insulation stelt alles in het werk om uw comfort te garanderen en zoekt actief naar uitmuntende oplossingen, ook voor morgen. Zo kunnen onze kinderen en kleinkinderen ook genieten van een duurzame omgeving met alle comfort. Wie nu zijn woning goed isoleert, bespaart veel op de maandelijkse energiefacturen. U investeert één keer, doe het dus goed. En bouw mee aan uw toekomst en die van uw kinderen.

Download

Gun uw ramen een Thermobel!

AGC


AGC Glass Europe (vroeger Glaverbel) blinkt uit in de productie van dubbele en drievoudige beglazing. Logisch: al 75 jaar blijft onze technische kennis en industriële expertise groeien. Thermobel is ons merk voor isolerende beglazing en is zowat hét referentiemerk voor alle isolatieglas.

Download

Habito weerstaat alles, zelfs uw strafste stoten

Gyproc


Gyproc-wanden opgebouwd met Habito-platen zijn sterk, duurzaam, geluidsisolerend en gebruiksvriendelijker dan klassieke wanden en kunnen dus makkelijk aangewend worden om de leefruimten aan te passen aan zowel de huidige als toekomstige comfortbehoeften. Flexibele indeling van jouw woning is dus een uiterst belangrijk gegeven.

Download

Hebt u er al aan gedacht om uw dakvenster te vervangen?

VELUX


Zoekt u een goede reden om uw oude dakvenster te vervangen? Hier zijn 4 uitstekende redenen.

Download

KBC Woongids: Leidraad voor wie van plan is een woning te kopen of te (ver)bouwen

KBC Bank & Verzekeringen


In de KBC-Woongids vindt u procedures die u voor, tijdens en na de aankoop van een bouwgrond of woning het best kunt volgen.
Van het contract met de architect en de veiligheidscoördinator, over de bouwaanvraag, de aansprakelijkheid van de aannemer en de leningaanvraag tot de verzekering van uw onroerend goed.

Download

Premies en leningen voor energiebesparing in Vlaanderen

Vlaams Energieagentschap


Deze brochure bevat een overzicht van de energiepremies en de leningen die in 2017 gelden als u energiebesparende maatregelen uitvoert: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, isolerende beglazing, zonneboiler, warmtepomp, totaalrenovatiebonus, collectieve renovatieprojecten ...

Download

Renovatiegids

Wienerberger


Gids boordevol tips en informatie voor een geslaagde renovatie.

De Renovatiegids van Wienerberger bevat tal van tips en informatie voor een geslaagde renovatie. Aan de hand van een 20-tal boeiende en rijk geïllustreerde reportages, maakt u kennis met de duurzame keramische renovatieoplossingen van Wienerberger voor dak en gevel. Materialen, problematieken en ingrepen worden toegelicht en de slimme tips vorm een onuitputtelijke bron van inspiratie voor al wie renoveert.

Bestel hier uw gratis exemplaar van onze Renovatiegids.

Bestel

Reynaers Renovatie Magazine

Reynaers Aluminium


Op zoek naar aluminium ramen, deuren of een veranda voor uw renovatie- of nieuwbouwproject?
Reynaers Aluminium investeert continu in de ontwikkeling van steeds beter isolerende systemen en blijft ook op vlak van design en technische mogelijkheden innoveren. De Reynaers Partners en Installers zijn de gespecialiseerde installateurs die deel uitmaken van het unieke Reynaers netwerk, waar klanten steeds terecht kunnen voor ramen en deuren van Belgische makelarij. Download het Reynaers Renovatie Magazine en ontdek hoe Reynaers Aluminium kan bijdragen aan jouw woondroom.

Download

Slim bouwen en renoveren, is kiezen voor regenwater

Reni (Farys)


Regenwater is perfect geschikt voor toiletspoeling, wasmachine, schoonmaak en tuinonderhoud, dat is zowat de helft van je watergebruik. Met Reni vind je snel de ideale regenput met filters en pomp en bespaar je zo op je waterfactuur.

Download

U gaat (ver)bouwen? Kies de juiste verwarming

Eandis


Wist u dat ruim 65 % van uw energiebudget naar verwarming gaat? U hebt er dus alle belang bij om een energiezuinig verwarmingssysteem te kiezen. In deze brochure vindt u een overzicht van de mogelijkheden en tal van interessante weetjes.

Download

Waarom kiezen voor mazout?

Informazout


Kiezen voor stookolieverwarming biedt tal van voordelen. Verwarmen met mazout is niet alleen een kwestie van zuinig verwarmen. Deze toekomstgerichte energiebron biedt u bovendien comfort, veiligheid, autonomie en dit met respect voor het milieu. Daarom zit je goed bij mazout

Download

Waterwegwijzer bouwen en verbouwen

Vlaamse Milieumaatschappij


Hoe pak je water in en rond de woning aan? Wat zijn de technische voorschriften en aanbevelingen? De waterwegwijzer helpt je op weg om duurzaam om te springen met water.

Download