Renovatie kantoor gerechtsdeurwaarders


fotograaf: Bram Tack

1731 Zellik, Vlaams-Brabant

Dit is het resultaat van de renovatie voor het gerechtdeurwaarderskantoor Frank Spruyt. Het gebouw in Zellik was op de eerste verdieping onderverdeeld in verschillende kantoren. Deze verdieping hebben we volledig gestript en alles aan de binnenkant is vernieuwd. Er zijn nu open offices, gesloten offices, flex offices, verschillende vergaderzalen, en een gezamenlijke rustruimte. Verder is er ook gezorgd voor een keuken/cafetaria en een ontspanningsruimte. Dit alles is nu ook te bereiken met een nieuwe lift. Het gebouw heeft aan de buitenkant een nieuw laagje verf gekregen en ook de binnentuin is volledig heraangelegd tot een oase van rust.

Type
industriegebouw
Bouwjaar
1990
Renovatiejaar
2016
Energetische ingrepen
Isoleren van het bestaande dak
Isoleren van bestaande vloeren
Extra maatregelen mbt oververhitting
Plaatsing van een ventilatiesysteem
Plaatsing van een warmtepomp
Plaatsing fotovoltaïsche zonnepanelen
Geïntegreerde laadpaal voor elektrische wagen
Bouweigenschappen
Energiebewuste renovatie

Bureaugegevens

level 3 interieurarchitecten
Interieurarchitect Ilka Beke

Kerkweg van tenbroek 11
1652 Alsemberg
G 0473 86 54 10
ilka@level3interieurarchitecten.be
www.level3interieurarchitecten.be


VB02