Geslaagde verbouwing met meer zonlicht


fotograaf: Lieven Herreman

2440 Geel, Antwerpen

Een kleine verbouwing met één enkele ingreep zorgt voor een grote impact in de interieurbeleving van de nieuwe leefruimte.
De muur tussen keuken en living werd weggenomen om maximaal te kunnen genieten van de ruimtelijkheid van een open keuken en het binnenvallend zonlicht gedurende de ganse dag.
Het opbergen is gereorganiseerd in één kastenwand waarin ook de keukenberging mee opgenomen is. Extra aandacht werd besteed aan de materiaalkeuze, detaillering en akoestiek. De aangepaste verlichting en het los meubilair maken het warme interieur helemaal af. De volledige verbouwing werd geklaard in amper zes weken tijd.

Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1996
Renovatiejaar
2017
Energetische ingrepen
Isoleren van bestaande vloeren
aanpassingen aan de bestaande CV ketel op gas
Bouweigenschappen
Energiebewuste renovatie

Bureaugegevens

Alinea Interieurarchitecten
Interieurarchitect Leo Aerts

Stationsstraat 169
2440 Geel
T 014 58 65 69
G 0476 36 65 69
info@alinea.be
www.alinea.be


AN12