Rijwoning met pit


fotograaf: Jolien Keuleneer

2018 Antwerpen, Antwerpen

Een klassieke rijwoning in centrum Antwerpen is sterk verouderd in alle aspecten. De bewoners (koppel met 2 kinderen) willen een totale make-over en er mag wat pit inzitten. De woning bevindt zich op de bovenste 3 bouwlagen. Deze omvatten de leefruimte met open keuken, een laag voor de ouders met slaapkamer, dressing en badkamer en de bovenste verdieping met 2 slaapkamers en een badkamer voor de kinderen. Een klassiek programma met een heel eigen invulling. De laag van de leefruimte krijgt een beperkte uitbreiding waardoor er maximaal contact verkregen wordt met het dakterras en achterliggende tuin. Op maat van de bewoners!

Type
Rijwoning
Bouwjaar
1995
Renovatiejaar
2017
Energetische ingrepen
Isoleren van het bestaande dak
Isoleren van bestaande vloeren
Vervanging van buitenschrijnwerk
Plaatsing van een ventilatiesysteem
Vervanging van de verwarmingsketel
Bouweigenschappen
Uitbreiding in massiefbouw
Energiebewuste renovatie

Bureaugegevens

MAN architecten bv-cvba
Architect Bas Wauman
Interieurarchitect Olivier Daelman (MAN architecten bv-cvba)
Interieurarchitect Leonie Van Damme (MAN architecten bv-cvba)

Kalkstraat 62
9100 Sint-Niklaas
T 03 369 96 83
info@man-architecten.be
www.man-architecten.be


AN03